Over mij

Schrijver word je niet, je bent het!

Ik verzamelde door mijn leven puzzelstukjes, tot ik in 2012 zag welke puzzel ik had gelegd. Daarom ging het schrijven me vroeger op school zo gemakkelijk af. Daarom werd ik door vrienden altijd gezien als die goochelaar met woordgrapjes, waar ik mijn mails mee afsloot. En daarom begon ik dus in 2012 met het schrijven van korte verhalen. In die eerste jaren schreef ik ‘voor de leuk’, maar vanaf 2016 begon het balletje pas echt te rollen. Ik schreef voor de websites van bedrijven via Textbroker, hielp als tekstschrijver online dierenzaak Brekz(.nl) zich bij de grootste van Nederland te voegen en begon als vrijwilliger voor de krant. Eerst als fotograaf en later ook voor het schrijven van de artikelen.

Op dit moment schrijf ik onder meer voor internationaal vertaalbureau Argos Multilingual. Verder heb ik recent gewerkt voor klanten als Weekblad deGouda en Stichting Lokale Verbinding.

Creativiteit, maatschappelijke meerwaarde, groen en duurzaamheid zijn voor mij belangrijke beweegredenen. In mijn vrije tijd ben ik medebeheerder van de Warmoezerij, een community moestuin op GOUDasfalt.